Ystävänpäivän ilmaiskierrokset

14.2.2013

Tänä iltana ComeOn jakaa rakkautta antamalla ilmaispyöräytyksiä kuumaan Hot City -peliin. Jos tämä ei saa sinua kehräämään ystävänpäivän kunniaksi, niin mikä sitten?!

Ilmaispyöräytyksiä jaetaan neljä kertaa tämän illan aikana – Nopeat syövät hitaat!

Pääset käsiksi ilmaispyöräytyksiin kirjautumalla ComeOn!-sivustolle ja avaamalla Hot City -pelin 100 ensimmäisen pelaajan joukossa täsmälleen alla ilmoitettuina aikoina. Jos onnistut, 10 ilmaispyöräytystä lisätään automaattisesti pelitilillesi.

kirjaudu sisään ja avaa Hot City -peli alla olevina aikoina ja voit voittaa ilmaispyöräytyksiä:

  • 10 ilmaispyöräytystä klo 16:00 CET (klo 17:00 Suomen aikaa)
  • 10 ilmaispyöräytystä klo 18:00 CET (klo 19:00 Suomen aikaa)
  • 10 ilmaispyöräytystä klo 20:00 CET (klo 21:00 Suomen aikaa)
  • 10 ilmaispyöräytystä klo 22:00 CET (klo 23:00 Suomen aikaa)
Mene pelaamaan
300€ bonus
Hot City

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset